top of page
kirtan 2_DSF3816_RED.jpeg

Kalender

10. januar Kirtan, Hjerterum, Guldsmedegade 26, Aarhus c

27. januar 2024 Overnight Kirtan, Sacred Heart Templet

18. februar Kirtan koncert i københavn, All in Yoga, Teglgårdstræde 8 b, 1452 København k

26. februar Kirtan, Hjerterum, Aarhus

18. marts Kirtan, Hjerterum, Aarhus

20. marts Satsang, Sacred Heart Templet

12. april Kirtan koncert Godkarmashop Ballevej 118, Jelling

29. april Kirtan, Hjerterum, Aarhus

27. maj Kirtan, Hjerterum, Aarhus

10. juni Kirtan koncert, Sacred Heart Templet

20. juni Satsang, Sacred Heart Templet

24. juni Kirtan, Hjerterum, Aarhus

Kirtan er det at chante hellige mantraer sammen. Det er at hengive sig ind i oceanet af Gud, af lys, af kærlighed. Det åbner hjertet ind i hengivelse, som så hengiver sig mere...

Mantraerne er navne på kraften, på det guddommelige i mange former - på den ene bevidsthed der eksisterer i alt.

Som den alteksisterende kraft er det dermed også dit eget indre, det guddommelige i dig selv, kraften i dig selv der kaldes på.

 

Når vi chanter, retter vi vores bevidsthed mod den kærlige kraft, der gennemstrømmer alt. Sindets diskuteren med sig selv overtrumfes, og vi synker helt ind i det guddommelige nærvær. Hengiver os til det, blot at være. Uden tanker om præstation, om det er godt nok.

Vi synger og kalder os selv ind i hjertets bløde, stille rum.

At synge sammen på den måde forstærker oplevelsen, også fordi vi samtidig kalder hinanden - ind i en levende erfaring af virkelig at være ét. En enhed, en helhed, et fælleskab.

 

Det, at kalde kraften ind igennem sig, tilhører ingen religion, ingen bestemt tid eller sted på jorden. Det er for alle mennesker, til alle tider, på alle sprog.

 

Jeg har igennem flere år været sanger og sangskriver i kirtangruppen Heart of Devotion.

Vi spiller chants i en blanding af traditionelle mantraer og egne tekster til vores egen musik. Det giver en unik lyd og udtryk som det vi kalder Nordisk Kirtan. Vi har udgivet flere album som kan høres på diverse streamingtjenester.  Læs mere om vores kirtankoncerter på Heart of Devotions facebookside.

Udover koncerter med Heart of Devotion spiller jeg til Hjerterums kirtanaftener en gang om måneden, og afholder kirtanworkshops og bhaktiyoga-event. 

 

Gå ikke glip af vores Overnight kirtan - 7 timers kirtanmaraton den 27. januar 2024! Se facebookbegivenhed eller kontakt mig på mail sita@sacredheart.dk

bottom of page