top of page
4ACE5761-3BF6-496B-8CC4-AB579D62998A.png
GralForkFill%C3%98rnOutline_edited.jpg
_DSF4858_RED.jpg
Sacred Heart Templet
- indviet til at bringe Tempeldals vision

Sacred Heart Templet strømmer i lige linje fra Tempeldal, og er indviet til at viderebringe Tempeldals vision om sandhed, tilgivelse og frisat liv for alle væsner på alle planer. 

 

Tempeldal er et kraftsted, et tempel ved Randers, skabt af Johnny Tempeldal.

Mester Tempeldal lever for at bringe muligheden til alle, for direkte at vågne til den levende guddommelige sandhed, for heri at være tilgivet for ideen om adskillelse, uværdighed, og usandhed, og for heri at komme til fuldstændig frihed på alle planer nu og gennem tiden.

Tempeldal er et sted, hvor denne universelle og oprindelige vision og mulighed lever for alle.

Delingen foregår gennem direkte påmindelse, understøttet af en simpel vision og lære for alle, og det hele gennemtrængt af en dyb, levende kraft - en direkte deling af bevidsthed og velsignelse. Omkring essensdelingen og det klare lys som brænder i det, er ønsket om mangfoldighed og liv, hvorfor der også undervises i livets mulighed og magi på dets mange planer. Her er blandt andet undervisning i de 4 egenskaber som er i livgiveren, seeren, helbrederen, og skaberen. 

J%20m%20tromme_DSF1840_RED_edited.png
GralForkFill%C3%98rnOutline_edited.jpg

Tempeldals visionssymbol

I midten af Tempeldal står den levende gral, lysets gral som symbolsk og konkret står der som en levende invitation til at alle må drikke direkte af det guddommelige lys og finde liv og frigørelse på alle planer. 

Sacred Heart Templet ved Odder er et tempel skabt af Sita Hou, som er en direkte discipel af Mester Tempeldal. 

Sacred Heart Templet er indviet til (på sin egen måde) at viderebringe Tempeldals vision om sandhed, tilgivelse og frisat liv for alle væsner på alle planer, gennemtrængt af Tempeldals kraft og velsignelse for alle. 

Sacred Heart Templet er i det et kraftsted som udtrykker hjertet af Tempeldals vision for alle, og et sted hvor alle kan finde lyset, livet og friheden i deres eget hjerte. Der undervises ved templet også i Skolen for de 4 egenskaber. 

I midten af templet står den levende gral.

 

Kom og drik af livets lys og vær fri.

Om namah shivaya! 

bottom of page