top of page
blooming_tree_and_sun_flare_Wall_Mural_W

Savner du et fællesskab omkring din egen spirituelle udvikling, kan cirkelgruppen være noget for dig. Vi mødes en gang om måneden i 10 måneder. Aftenerne består af guidede meditationer, bevægelse, tromme. Hver gang også mulighed for at dele oplevelser og erfaringer og få personlig vejledning. 
 

Vi arbejder med spirituel opvågning, dyb realisering af hvem og hvad du er. Hvad er min inderste natur? Hvordan forbinder jeg til min sjæl? Hvordan er jeg forbundet til alt andet? Hvad er det universelle Selv? 

Sammen bevæger vi os længere og længere ind i bevidstheden, ind i stilheden, ind i altings inderste essens. Du vil opleve mere og mere at handle ud fra dit virkelige Selv - handle fra dit hjerte. Det giver dig indre ro og overskud på mange planer. Det vil give dig en oplevelse af at være på plads, i fred med dig selv og dine omgivelser. 

En central del af undervisningen vil være indre bevidsthedsdeling og videregivelse af en velsignelse. Det højner din bevidsthed og åbner for dybere realisering af dig selv. 

Der vil være plads til snak og spørgsmål. Vi kan tage forskellige emner op - f. eks. "medfølelse", "kærlighed", "tillid" eller arbejde med selvhealing.

Undervisningen foregår i en kærlig, humoristisk og favnende stemning. Gruppen lukkes for deltagere, når den startes i september. På den måde ved du altid, hvem du møder, og der er mulighed for at opbygge tillid til alle i gruppen.
Vi mødes en aften om måneden fra september til juni. 

 

Pris for hele forløbet er 2700kr. 

Datoer 24/25: Torsdage kl 18.30 - 21.30. 19. september, 7. oktober - OBS en mandag, 7. november, 12. december (obs. sammen med opvågningsgruppen. Start kl 17.00), 16. januar, 6. februar, 6. marts, 10. april, 8. maj, 19. juni. 

bottom of page