reikihealing.jpg

Gendai Reiki er en metode til healing af dig selv og andre, såvel som vejviser ad en dyb spirituel vej. En metode som både rummer lettilgængelige og meget avancerede healingsteknikker, fine åndedrætsøvelser og meditationer, samt visdomsord og guidning ind i et fredfyldt og meningsfyldt liv.

På kurserne modtager du meget præcise anvisninger og du får hver gang materiale med hjem, med alle øvelser og teknikker beskrevet.

Der er mulighed for opfølgning og supervision.

Gendai Reiki Healing 1

På dette kursus vil du lære de grundlæggende healingformer, som du vil kunne anvende på dig selv eller andre umiddelbart efter kurset. Du får 3 indvielser, som samstemmer dig med reikienergien og vækker din healingevne. Desuden lærer du enkle, kraftfulde metoder der vil understøtte din personlige og spirituelle vækst.

Prisen inkluderer materialer og certifikat.

Dato: 23. - 24. september kl. 9 - 17 begge dage. Pris 2100 kr. Repetition 750 kr.

 

Gendai Reiki Healing 2

Vi bygger direkte videre på det, du har arbejdet med på Reiki 1. Du modtager indvielser med symboler, som øger din healingevne, og gør dig i stand til at give healing på et langt dybere plan.

Du lærer at heale over tid og rum. Du får meget dybtgående øvelser til din egen praksis.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

Dato: 30. - 31. oktober kl 9 - 17 begge dage. Pris 2500,- Repetition: Pris: 750 kr.

 

Gendai Reiki Healing 3

Videregående reikikursus. Du vil lære nogle meget dybe healingteknikker og gå videre på din spirituelle vej. Du modtager indvielse til mestersymbolet, som du fremover kan bruge til dig selv, og som kraftigt vil højne dine healingevner.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1 og 2. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

Herefter vil du fortsat modtage supervision efter behov.

Dato: 13. - 14. november kl 9 - 17 begge dage. Pris 3500 kr. Første repetition gratis. Herefter 750 kr.

 

Gendai Reiki 4, Mestergrad

Hvis du senere føler det rigtigt, har du mulighed for at tage Mestergraden, så du kan undervise og give indvielser.

Pris 6000 kr.

 

Jeg opretter nye kurser efter behov, så skriv gerne, hvis du vil med på et senere tidspunkt