top of page
reikihealing.jpg

Gendai Reiki er en metode til healing af dig selv og andre, såvel som vejviser ad en dyb spirituel vej. En metode som både rummer lettilgængelige og meget avancerede healingsteknikker, fine åndedrætsøvelser og meditationer, samt visdomsord og guidning ind i et fredfyldt og meningsfyldt liv.

På kurserne modtager du meget præcise anvisninger og du får hver gang materiale med hjem, med alle øvelser og teknikker beskrevet.

Der er mulighed for opfølgning og supervision. 

Jeg opretter løbende nye kurser - kontakt mig hvis du er interesseret. 

Gendai Reiki Healing 1

På dette kursus vil du lære de grundlæggende healingformer, som du vil kunne anvende på dig selv eller andre umiddelbart efter kurset. Du får 3 indvielser, som samstemmer dig med reikienergien og vækker din healingevne. Desuden lærer du enkle, kraftfulde metoder der vil understøtte din personlige og spirituelle vækst.

Prisen inkluderer materialer og certifikat.

Pris 4500 kr. Repetition 1000 kr.

Datoer:16. - 17. november kl 9 - 17.

 

Gendai Reiki Healing 2

Vi bygger direkte videre på det, du har arbejdet med på Reiki 1. Du modtager indvielser med symboler, som øger din healingevne, og gør dig i stand til at give healing på et langt dybere plan.

Du lærer at heale over tid og rum. Du får meget dybtgående øvelser til din egen praksis.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

Pris 4500,- Repetition 1000 kr.

 

Gendai Reiki Healing 3

Videregående reikikursus. Du vil lære nogle meget dybe healingteknikker og gå videre på din spirituelle vej. Du modtager indvielse til mestersymbolet, som du fremover kan bruge til dig selv, og som kraftigt vil højne dine healingevner.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1 og 2. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

Herefter vil du fortsat modtage supervision efter behov.

Pris 4500 kr. Repetition 1000 kr. 

Dato: 9. - 10. marts 2024 kl 9 - 16 begge dage. 

 

Gendai Reiki 4, Mestergrad

Hvis du senere føler det rigtigt, har du mulighed for at tage Mestergraden, så du kan undervise og give indvielser.

Pris 9000 kr.

 

Jeg opretter nye kurser efter behov, så skriv gerne, hvis du vil med på et senere tidspunkt

bottom of page